قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۱۰/۲۳ - ۱۳:۲۰
حقیقت‌پور در واکنش به توقیف شناورهای آمریکایی؛

آمریکا به تنش بعد از اجرای برجام فکر می‌کند/ حمایت مجلس از اقدام مثبت سپاه و وزارت امور خارجه

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی گفت: با نزدیک شدن به زمان اجرای برجام شاهد بازی‌هایی از سوی آمریکا خواهیم بود.

آمریکا به تنش بعد از اجرای برجام فکر می‌کند/ حمایت مجلس از اقدام مثبت سپاه و وزارت امور خارجه

به گزارش سراج24،"منصور حقیقت‌پور" عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در واکنش به توقیف شناورهای جنگی آمریکایی در حوالی جزیره فارسی ازسوی نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: حضور شناورهای مسلح آمریکایی را در آ‌ب‌های کشورمان را نمی‌توان به سادگی تحلیل کرد.

نماینده اردبیل، سرعین و نمیر با اشاره به دو تحلیل موجود در این اقدام آمریکایی‌ها تصریح کرد: یا باید تعریفمان را از نیروی دریایی ارتش آمریکا و توانمندی‌های پوشالی آن‌ها تغییر دهیم و یا اینکه آمریکایی‌ها عمدا با این اقدام در صدد پیچیده کردن بیشتر منطقه‌ ملتهب غرب آسیا هستند.
 
وی ادامه داد: اکنون که به دلیل وجود حاکمان بی‌خرد آل سعود منطقه اوضاع پیچیده‌ای دارد و آمریکایی‌ها تصمیم بر پیچیده کردن این مسائل دارند.
 
حقیقت‌پور با تاکید براینکه گم کردن مسیر از سوی نیروهای دریایی ارتش آمریکا بعید است، بیان داشت: مطمئنا آنها درصددند در آستانه اجرایی شدن برجام مسیر تنش میان جمهوری اسلامی ایران و آل سعود را تغییر داده و به تنش با خود تبدیل کنند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اذعان کرد: احتمالا طی دو سه روز آینده با نزدیک شدن به زمان اجرای قطعی برجام شاهد این‌گونه بازی‌ها و رفتارهای تند از سوی آمریکا به ویژه جمهوری‌خواهان خواهیم بود.
 
نماینده اردبیل، سرعین و نمیر با اشاره به تماس جان کری با وزیر امور خارجه کشورمان که طی آن ظریف خواهان عذرخواهی رسمی آمریکایی‌ها در این مورد شده است، افزود: نمی‌توان بی‌اجازه وارد سرزمینی شد و بعد بدون عذرخواهی نیز خارج شد.
 
حقیقت‌پور ضمن انتقاد از اظهارات سخنگوی کاخ سفید مبنی بر اینکه دستگیری این شناورها از سوی ایران یک اقدام تحریک آمیز بوده است، گفت: آنها حرف‌های بیهوده و عبث بسیار می‌زنند، عملکرد نیروی دریایی سپاه پاسداران و وزارت امورخارجه کشورمان تاکنون در این مورد اقدام مثبتی بوده و ما این مواضع را حمایت و تایید می‌کنیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


به کانال تلگرامی ما بپیوندید

https://telegram.me/seraj24_ir
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••